• 26. August 2015
  • Open Mic
  • 0 KOMMENTARAR

Zulu Comedy Festival 2015

Slutningen af august er for alle der har noget med comedy at gøre, ligesom juleaften, nytårsaften og fødselsdag lagt sammen! Så er det nemlig tid til Zulu Comedy Festival. Festivalen bliver som sædvanlig skudt i gang med den store gallafest i Operaen, hvor årets komiker og vinderen af talentprisen bliver fundet. De efterfølgende 10 dage er tætpakket med alle mulige former for comedy i København og Århus. Jeg ville super gerne kunne nå at se det hele, men det er desværre helt umuligt. Der er dog fem shows, jeg har sikret mig billet til…

“Medicin og magi” med Andreas Hoff og Anders Andresen (29/8 kl. 20.30)

Showbeskrivelse: Medicin og Magi handler om to fænomener der har gennemgået en markant ændring igennem historien, og som altid har været nært beslægtede, og i fortidens stammesamfund var magikeren også medicinmanden, i en og samme person! Nu tror vi kun på naturvidenskab. Eller gør vi?

Billetlink: Medicin og magi

“Næste(n) kærlig” med Jakob Svendsen (29/8 kl. 21.30)

Showbeskrivelse: Warning-Achtung-Advarsel: Ikke et færdigt show. Alt testes og eksperimenters. Gode og dårlige idéer i skøn forening.
Hvad hvis man kunne lave et stand-up show som gjorde os alle til bedre mennesker? Hvad hvis man kunne lave et show hvor vi alle blev mere kærlige? Hvad hvis man kunne lave et show hvor vi blev bedre til at fortælle folk at vi holder af dem? Hvad hvis… jeg bare kunne opnå det for mig selv? Et show om at finde ud af: er jeg næstekærlig… eller næsten kærlig?

Billetlink: Næste(n) kærlig

“Det store depressionsshow” med Ane Høgsberg og Mads Holm (2/9 kl. 18.30)

Showbeskrivelse: Man må gerne grine af depression – rigtig gerne. Mads Holm og Ane Høgsberg har begge to haft depression tæt inde på livet. Mads direkte ramt og Ane som pårørende. I dette show får du som publikum et indblik i, hvor svært det kan være at overskue livet, når man er deprimeret, og hvor frustrerende det kan være at se én man holder af have det virkelig svært. En times stand-up om svære emner, som du har 100% lov til at grine af.

Billetlink: Det store depressionsshow

“Grine eller græde” Med Anders Stjernholm (4/9 kl. 18.30)

Showbeskrivelse: Verden sutter. Om du ser nyheder, reality-tv eller håndbold, er følelsen den samme: “Mener de det der?!”

Grine eller Græde handler om følelsen af ambivalens, der rammer så ofte: Hørte jeg rigtigt? Skete det virkelig? Danser min kæreste sådan?

Reagerer du med latter eller tårer? Er du i tvivl? Det er Anders. Den ene tragikomiske hjerneprut efterfølger den anden, når han ser sig omkring. Det er rygraden i Anders’ stand-up og i dette show samler han de bedste bidder fra de sidste 10 år.

Billetlink: Grine eller græde

“Wichmann gør sin ting” med Morten Wichmann (4/9 kl. 20.00)

Showbeskrivelse: Nu går det ned! Morten Wichmann har endelig nosset sig sammen til at lave et 50 minutters stand-up show! BOOOM! POW! (det er for meget ik?) Den talentpris-nominerede komiker, der ikke er særligt kendt for at have medvirket i Comedy Fight Club, Stand-up.dk, Zulu News, Comedy Galla og Nørgaards Netfix, har lavet et show der er lige dele fjollet, satirisk og personligt. Kan du lide tempofyldt comedy, syrede observationer, eller bare lange jokes om katte? Så skal du se Morten Wichmann gøre sin ting!

Billetlink: Morten Wichmann gør sin ting

 

Se desuden hele programmet for Zulu Comedy Festival her!