Billede af Sebastian Dorset - komiker
‹ Se alle komikere

Sebastian Dorset - komiker

Figursyet show med synålespidse pointer

Sebastian er uddannet journalist og en af de helt garvede komikere på den danske stand up scene. Han debuterede helt tilbage i 1995 på Brittania i København.

Som komiker forstår Sebastian på alle måder at tilpasse sit show til det publikum, han optræder for. Om det er en forsamling af direktører fra Hellerup eller en julefrokost for vestjyske fiskere, så kan Sebastian levere varen. Han formår at bruge sin helt egen fortællestil til at komme med uventede og skæve vinkler på både højaktuelle samfundsproblematikker og helt almindelige hverdagssituationer.

Alt i alt har Sebastian rutinen og evnen til at kunne tilpasse sig enhver smag og give hvilket som helst publikum en positiv og underholdende oplevelse.

 

Du kender Sebastian Dorset fra…

… adskillige stand up.dk programmer, fra de gange han har optrådt og været vært på ”Talegaver til Børn/Comedy Aid”, stand up turnéen ”Fem på flugt” og meget, meget andet. Hans journalistiske kompetencer har han bl.a. vist i flere DR-programmer som programmet ”Tjenesten” og senest ”Gintberg på kanten”.

 

Sebastian Dorset er aktuel med…

… ”Gintberg på kanten” som han er en af hovedforfatterne på. Han skal desuden på stand up turne landet over i februar 2015 med kollegerne Michael Schøt og Omar Marzouk.

Få en smagsprøve på Sebastian Dorset her

Bliv kontaktet om booking